Petica
Datum
Hot Hot Hot Uncategorized
Oluja stoljeća stigla u kina i ostvarila osrednji uspijeh

Iako se radnja vrti oko najvećeg tornada svih vremena što obećava akciju i specijalne efekte, a režije se prihvatio Steven Quale koji je radio na Cameronovim uspješnicama Avataru i Titaniku, Oluja stoljeća ne izaziva previše interesa.

Into The Storm Desktop Wallpaper

Priča je zaista minimalno obrađena iako je mnogo vremena utrošeno na upoznavanje s likovima bez previše zanimljivosti. Glavnu ulogu gimnazijskog ravnatelja Garya tumači Richard Armitage, relativno nepoznato ime kao i ostatak glumačke postave. Gary je samohrani otac dvoje buntovnih maloljetnih sinova, u grad dolazi ekipa koja promatra oluje, a scenarist je uveo i dva sporedna lika u pokušaju dodavanja uzbudljivosti radnje. Uzbudljivost se ipak osjeti tek kada krenu scene same oluje. Iako je radnja zaista oskudna, predvidljiva i nimalo fascinantna, u sferi specijalnih efekata Quale je uspio stvoriti nekoliko vrlo uzbudljivih i realističnih scena. To je upravo i jedina stavka filma koja je zaista za pohvalu.

into-the-storm-2014-movie-620x350

Ako tražite našu preporuku: da za sve one koji nemaju prevelika očekivanja i samo bi željeli pogledati film o tornadu. Ne za sve koji žele dubinu radnje i zanimljivost likova.

Nathan-Kress-in-Into-the-Storm

Sve vijesti